Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

25η Μαρτίου Πανηγυροπαρέλαση

Γιατί λέμε όχι στις παρελάσεις.

Οι παρελάσεις είναι ένα φασιστικό έθιμο όπου παρατηρούμε την άβουλη εκτέλεση στρατιωτικών παραγγελμάτων υπό τους ήχους εμβατηρίων, όπου ομοιόμορφα ντυμένοι με μια ναζιστικού τύπου στρατιωτική πειθαρχία συνεχίζουν την παράδοση που στην Ελλάδα καθιέρωσε ο Μεταξάς.

Οι μαθητικές παρελάσεις οργανώνονται από τον ομοϊδεάτη του Χίτλερ και του Μουσολίνι το 1936 όταν ιδρύει την Ε.Ο.Ν. σε στρατιωτικά πρότυπα και καθιερώνει τις παρελάσεις σαν μέρος των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Οι παρελάσεις ως θεσμός του κράτους μας καθιστά πολέμιους. Αντίθετους σε λογικές «παλιγεννεσίας του έθνους» και περί περιούσιου λαού για του Χριστού την πίστην την αγίαν και της πατρίδος την ελευθερίαν, πας μη Έλλην βάρβαρος.

Σε λίγες μέρες στις 25/03 θα έχουμε τη «διπλή γιορτή» κράτους-εκκλησίας όπου κάνοντας το γνωστό δύο σε ένα, το κράτος με τη συνέταιρο και συνοδοιπόρο εκκλησία Α.Ε. θα οργανώσουν τις συνηθισμένες φιέστες τους με αποκορύφωμα την παρέλαση.

Την Κυριακή λοιπόν θα πρέπει να κάνουμε αυτό που κάθε μέρα αγωνιζόμαστε να πετύχουμε και όχι μόνο τη συγκεκριμένη.

Ανατροπή, κοινωνική επανάσταση, ρήξη με αυτούς που μας τρομοκρατούν και μας καταπιέζουν.
Ρήξη όχι μόνο με τα δύο κόμματα εξουσίας, τους φασίστες του ΛΑΟΣ και άλλων ομοϊδεατών τους αλλά και με την καθεστωτική αριστερά που έχει το μερίδιο ευθύνης στην εκτόνωση κοινωνικών εξεγέρσεων και συκοφάντηση τους.

Το σύστημα δουλεύει από τα δεξιά στα αριστερά και το ανάποδο.

Η οικειοποίηση της επανάστασης από αριστεριτζίδες κομματόσκυλα πειθήνια στην κομματική γραμμή, δεδομένη.
Ότι είναι πέρα από αυτούς, προβοκάτσια.

Αυτό επιχειρούν και στην παρέλαση της Κυριακής να κάνουν. Να ελέγξουν, να χειραγωγήσουν, να κατευθύνουν, να καπελώσουν. Δεν θέλουν παρείσακτους στη πανηγυροπαρέλαση που δεν μπορούν να «ελέγξουν». Έτσι αντιλαμβάνονται τον λαό, πρόβατα σε μαντρί και αυτοί ο τσοπάνης.

Η εμπειρία του Οκτώβρη έδειξε ότι ο λαός δεν θέλει κατεύθυνση και υποδείξεις ούτε κομματικές πειθαρχίες..

Έχει καταλάβει πως οι κομματικές συμμορίες είναι εχθρός που τους ωθεί στην εξαθλίωση και την μιζέρια τρομοκρατώντας τους ταυτόχρονα.

Έχει καταλάβει τι είναι το μόρφωμα που βαφτίσανε Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία και πως λειτουργεί.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου